Skip to main content
  • 31.05.2021.

Cristian Varela predstavlja tehnike Live nastupa koristeći Roland MC-707 i TR-6S

Neiscrpna kreativnost Cristiana Varele u studiju čini ga jednim od najplodonosnijih španjolskih stvaratelja elektroničke glazbe, koji je zaslužan za više od 160 izdanja na vrhunskim etiketama, uključujući Sony / BMG, Plus8 / Additive, Primate UK, Intec, Toolroom, Bedrock i više.

Piše: 


Njegov nemiran karakter i njegova samouka sposobnost postavili su ga kao jednog od rijetkih beta testera brandova kao što su Pioneer DJ i Roland, koji se oslanjaju na njegove napredne kriterije – isti onaj koji pruža u nastavi i tutorijalima koje podučava od 1996. u školama kao i profesionalna događanja poput Sónar + D, Eumes, Universidad Complutense de Madrid i CEV i drugih.

Tijekom masterclassa uživo, Varela demonstrira kako izraditi techno pjesmu od nule pomoću MC-707, kako ugraditi raznoliku paletu softverskih uzoraka Roland Cloud u hardver i kako možete koristiti dio tehnologije live settingu. Za kraj, prikazuje kako koristi TR-6S za snimanje nekih svojih novih pjesama koje će se koristiti u setu  bez potrebe za prijenosnim računalom.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk