Skip to main content
  • 5.08.2022.

DJ Jock je premijerni Live nastup izveo na Moondance festivalu!

Deveto izdanje Moondance festivala je za nama, a svoj premijerni Live izveo je splitski as DJ Jock

Piše: 

Prije nego pogledate video pročitajte i njegovu izjavu: "Sve je počelo tako što me Pero pitao da za Moondance odradim live. Drago mi je da sam prihvatio i izašao iz komforne zone jer mi se sad opet otvorilo u glavi milijun mogućnosti.

Za nastup sam koristio Ableton live, koji je bio centar svega (sekvencer, efekti, klipovi itd..), Midi kontroler UC 33 koji je kontrolirao parametre iz Abletona, te Elektron Analog Rhytm u koji sam ubacio svoje drumove i napravio patterne za određene teme.

U set-upu su trebali biti i Arturia Microfreq i Ableton Push međutim struja od napajanja USB huba nije radila pa su morali ostati u torbi. Sreća da sam mislio i na to, pa sam dodao jos 2 Wavetable Syntha iz Abletona i po jedan Operator i Analog koji su bili kao backup za zvukove koji su tribali doći iz Microfreaka. Ableton push je trebao kontrolirati Midi i Audio klipove, i kako ga nisam uspio spojiti, klipove san uključivao preko touchpada na laptopu.

Ima tu još puno posla i vježbe da bi napravio live koji je što manje automatiziran, ali drago mi je da sam krenuo nekako. Hvala puno Peri na pozivu i ekipi na podršci", zaključuje DJ Jock.


Autor videa je instagram profil Ravers Hits na kojem možete pogledati još nekoliko klipova sa Moondancea

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2