Skip to main content

DJazbina – video nastupi dubrovačkih DJa iz prve svjetske karantene

Nakon što je završio glazbenu školu, Denis Tičić a.k.a. Denis T. je svoj glazbeni opus dugi niz godina provlačio kroz perkusije mijenjajući lokalne bendove.

Piše: 

Loopovi i linije kojima je se izražavao su bile zapravo paralela sa elektronikom i pozadinskom željom za izbacivanjem cijele priče u prvi plan. Pionir kao umjetnik, ali penzioner kao slušatelj, Denis je zapravo prototip modernog umjetnika koji konstantno traži izražavanje kombinirajući pomno probrane radove spajajući ih jedinstvene zvukove.

Rijetko viđena percepcija underground cjeline je zapravo ono što najviše zrači iz njegovih radova, a dominacija bas linije i dubokog zvuka u kombinaciji sa tehničkom potkovanošću popločanom dugogodišnjim iskustvom u perkusijama čine ubojitu kombinaciju na plesnom podiju, dajući mu nesvakidašnju svježinu.

Savršen time-ing je zapravo pravi opis njegovog glazbenog izričaja, što se može i primjetiti u njegovim promo uracima, koje svoj put traže kroz plesni podij, jer kako sam kaže, to je mjesto odakle dolazi sva energija

Denis T. je nedavno pokrenuo kućni projekt "DJazbina" proizašao tijekom koronavirusa i ljubavi prema tamburanju. DJazbina emitira setove dubrovačkih DJa iz kućnog studija, a serijal je došao do svog osmog izdanja, a do sada ste mogli slušati slijedeća imena: Champa, Denis T., Dotur, Benx, ČX, Matt Butt, Tex Willer… Sve setove pronađite na ovom linku.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop