Skip to main content
  • 9.04.2017.

Dobrodošli u raj O.Z.O.R.A. festivala

Ozora je malo selo u Mađarskoj gdje se održava istoimeni psytrance festival koji spada u sam vrh svjetskih događaja ove kulture.

Piše: 


Priča oko O.Z.O.R.A. festivala započinje 11. kolovoza 1999.g. kada je za vrijeme pomrčine sunca na ovom mjestu napravljen prvi Solipse party. Jedan od najbrže rastućih festivala u svijetu psytrance glazbe lani je zabilježio 60,000 posjetitelja o čemu više možete vidjeti u 45-minutnom filmu.

Epitet Psychedelic Tribal okupljanja nosi sa ponosom pošto kada čovjek dođe na prostor festivala postaje član plemena, tj. jedne velike obitelji i iz njega počinje isijavati pozitivna energija koja već godinama pokreće ovaj festival, prenosi portal Urban Bug.

Osim glazbe festival nudi i vrlo šaroliki popratni program: radionice, tretmane opuštanja uz jogu i različite terapije, masaže, akupunkture, zatim tu je i buvljak sa različitim "home made" namirnicama, nakitom, odjećom, obućom, teashop s organskim čajevima, tematski programi za djecu..
{youtube}jEw1y91FzYw{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2