Skip to main content
  • 28.01.2021.

Ear Illusion promovira elektroničku glazbu i unikatne lokacije u Bosni i Hercegovini

Ear Illusion, novi glazbeni pokret koji stvara kako samo ime kaže „iluziju uha“, kreira dozu zadovoljstva putem DJ-a i njegovog glazbenog izričaja, a uz posebne lokacije osvaja jedinstvenim zanosom i pokreće plamen strasti i uživanja.

Piše: 


Tako se otprilike može opisati projekt koji je nastao kao spoj ljubavi prema elektroničkoj glazbi i entuzijazmu prema glazbenoj izvedbi i stvaranju, projekt koji će Bosni i Hecegovini udahnuti jedan svjež i moderan pristup.

Ear Illusion je prethodnu godinu završio sa tri snimljena streama na lokacijama Bosne i Hercegovine, a četvrti ide ove nedjelje. Na prvom premijernom setu svirao je lokalni biser DJ Antimon koji je puštao set u rodnom gradu Žepču na planini Matinski vis na 945 metara nadmorske visine, a u drugom setu A Skitzo je napravio remek djelo u Sarajevu, gdje je puštao samo trake vlastite produkcije.

A Skitzo napravio je vrhunski set koji je osvanuo na Dance Television, audiovizualnoj platformi za plesne sadržaje koja je aktivna na webu, u aplikacijama, društvenim medijima i na televiziji, a u vlasništvu je DanceTrippin BV sa sjedištem u Amsterdamu.

Lokacija je bila Avaz Twist Tower koja je jedna od najviših zgrada u ovom dijelu Europe, te sa svojih 175m daje odličan pogled na BiH prijestolnicu. Svakako spada u jednu od najspektakularnijih građevina u regiji, a uz fantastičan set možete se samo prepustiti, dopustiti da vam iluzija zagolica maštu i odvede vas u prelijepu Bosnu i Hercegovinu, te svaki put proživite isto, prepustite se emocijama gledajući glazbeni video.

Drugi snimljeni video iz Sarajeva sa A Skitzo nominiran među top 20 najboljih videa u kategoriji Lockdown video. U istoj kategoriji dijelimo konkurenciju sa nekim svjetskim DJ imenima kao što su Deborah De Luca, Metodi Hristov, Space Motion, Lehar i mnogi drugi koji su snimani na lokacijama diljem svijeta.

"U 2021. godini Dance Televison puni 20 godina, te su odlučili proslaviti tu godišnjicu sa kompilacijom 20 videa u 6 različitih kategorija: Classics, Horizons, Festivals, Open Air, Parties and Lockdown. Tako da je naš video završio u kategoriji Lockdown, a općenito mislim da je ovo velika promocija za BiH elektroničku scenu, DJe i na kraju Bosnu i Hercegovinu", ističe pokretač projekta Matej Kljajić.

Još je istaknuo: "Kako sam ovaj projekat pokrenuo tek prije 4 mjeseca ovo predstavlja ogromni uspjeh i poticaj za dalje. Prilikom pokretanja imao sam cilj spojiti svoju veliku ljubav za elektroničku glazbu i snimanje, te napraviti na specijalnim lokacijama party zabave. Vodit ćemo se se ovom porukom koju smo dobili od Dance Televison „Because we believe your work this year was extraordinary and made a difference, your video is nominated for the best 20 "Lockdown" video on DanceTelevision!" Više o projektu ovdje.

U nedjelju, 31. siječnja od 20h gledajte video premijeru sa tvrđave Blagaj pored Mostara.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk