Baner
alt

Emitirana prva epizoda kontroverznog britanskog realitya o Zrću

Srijeda, 23 Kolovoz 2017

Reality naziva ‘Croatia 2017: The Brits are Coming’ (Hrvatska 2017: Britanci stižu) krenuo je na BBC-ju.


Serijal se može uživo gledati na internetskim stranicama britanskog kanala BBC Three, a snima se u Novalji na otoku Pagu, koja je ciljano odabrana kao mjesto poznato po ludim tulumima. Fokus realityja usredotočen je na sunce, romantiku i razvratne priče o zgodnim mladim ljudima na Zrću, hrvatskoj Ibizi, gdje zabava u klubovima za vrijeme turističke sezone traje 24 sata na dan, prenosi jutarnji.hr.

Novaljski ultimatum BBC-u: Ne prikazujte Zrće kao raskalašeno turističko odredište

Grad Novalja potpisao je s BBC-jem dokument kojim je slavna britanska televizijska kuća dala čvrsta jamstva kako Novalju na otoku Pagu neće prikazivati kao raskalašeno turističko odredište, u svom novom dokumentarnom serijalu The Brits Are Coming, koji se snima na Zrću i okolnim lokacijama, potvrdio je novaljski gradonačelnik Ante Dabo.

alt

Ne želim da netko, pa makar to bio i BBC, radi jeftinog senzacionalizma prikazuje naš grad u negativnim tonovima – kaže novaljski gradonačelnik Ante Dabo za Novilist.hr


Dabo je prije nekoliko dana najavio kako će zabraniti snimanje serijala na javnim površinama, ako će se serijal bazirati na negativnim pojavama koje svake godine prate tisuće mladih partijanera u Novalji.

Emitirana prva epizoda kontroverznog britanskog realitya o Zrću