Skip to main content
  • alt

Emitirana prva epizoda kontroverznog britanskog realitya o Zrću

Reality naziva ‘Croatia 2017: The Brits are Coming’ (Hrvatska 2017: Britanci stižu) krenuo je na BBC-ju.

Piše: 


Serijal se može uživo gledati na internetskim stranicama britanskog kanala BBC Three, a snima se u Novalji na otoku Pagu, koja je ciljano odabrana kao mjesto poznato po ludim tulumima. Fokus realityja usredotočen je na sunce, romantiku i razvratne priče o zgodnim mladim ljudima na Zrću, hrvatskoj Ibizi, gdje zabava u klubovima za vrijeme turističke sezone traje 24 sata na dan, prenosi jutarnji.hr.

Novaljski ultimatum BBC-u: Ne prikazujte Zrće kao raskalašeno turističko odredište

Grad Novalja potpisao je s BBC-jem dokument kojim je slavna britanska televizijska kuća dala čvrsta jamstva kako Novalju na otoku Pagu neće prikazivati kao raskalašeno turističko odredište, u svom novom dokumentarnom serijalu The Brits Are Coming, koji se snima na Zrću i okolnim lokacijama, potvrdio je novaljski gradonačelnik Ante Dabo.

alt

Ne želim da netko, pa makar to bio i BBC, radi jeftinog senzacionalizma prikazuje naš grad u negativnim tonovima – kaže novaljski gradonačelnik Ante Dabo za Novilist.hr
{youtube}RWmuTlA7Uik{/youtube}

Dabo je prije nekoliko dana najavio kako će zabraniti snimanje serijala na javnim površinama, ako će se serijal bazirati na negativnim pojavama koje svake godine prate tisuće mladih partijanera u Novalji.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop