Skip to main content
  • 22.11.2021.

Forestland Across Croatia snimljen u čakovačkom dvorcu obitelji Zrinski

U 2021. kao odmak od festivalske ludnice ekipa iza festivala Forestland odlučila je snimiti setove na zanimljivim lokacijama, ključnim za festival.

Piše: 


U suradnji sa slovenskim DJ-om Timo G i rezidentom festivala odluka za prvi set pala je na dvorac obitelji Zrinski u Čakovcu, danas Muzej Međimurja Čakovec. Uz podršku Ministarstva kulture i medija RH kao i sponzora Forestlanda, Timo G "zavrtio" je jedan set na gramofonima te nas vratio u sretnije, ljetno doba.


Foto: Međimurska županija

Kao posebnu poslasticu za kraj 2021. očekuje nas još jedan b2b set koji je snimio sa Sašom Mikacom, booking managerom i DJ-om Forestlanda, ali i jedan Sašin solo set, sve to kao zagrijavanje, warm-up za Aftermovie "Forestland 2021" koji nas očekuje posljednjeg vikenda u studenom. Spomenimo da je i Forestland najavio svoje deseto izdanje za 22. srpnja 2022., a što nam pripremaju, saznat ćemo uskoro!

Track ID's:
1. Gorgon City – Tell Me It’s True 2. The Shapeshifters, Billy Porter – Finally Ready (David Penn Extended Remix) 3. Paul Sparkes & SIBBJAG ft. Penny F. – Sending You Love (DEMO) 4. SIBBJAG – Can't Keep (DEMO) 5. SIBBJAG – Fade (DEMO)

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2