Skip to main content
  • 6.04.2022.

Iza scene: Policija Miamia objavila vlastiti Ultra aftermovie

Ultra Music Festival se pretprošlog vikenda trijumfalno vratio u svoj dugogodišnji dom Bayfront Park u centru Miamija

Piše: 


Rasprodano 22. godišnje izdanje ugostilo je 165.000 posjetitelja iz 101 zemlje. Pogledajte službeni Ultra Aftermovie policije Miamija u sjajnom VLOGu, koji pokazuje da su ti muškarci i žene spremni pomoći posjetiteljima festivala. Vatrogasna/policijska/EMS logistika bila je izuzetno impresivna.

Iz perspektive trojice policajaca vidjet ćete i zanimljive trenutke s plesnog podija uz dobru glazbenu podlogu. Ralph, Nick i Gio vode vas i daju ideju o tome kako policijska uprava pokriva glazbeni festival veličine Ultra. Najveći glazbeni festival na svijetu. Policija, pogledi, glazba, ples…

Nakon opsežne koordinacije s raznim lokalnim, državnim i saveznim vlastima, koje su zajednički predvodile napore na provođenju sigurnosnih mjera i mjera opreza, broj uhićenih pao je na najniži nivo od ukupno 18 tijekom vikenda, a medicinske intervencije značajno su smanjene.

Ultra se nakon Miamia seli u Split od 8. do 10. srpnja

Ulaznice za osmo izdanje festivala mogu se kupiti na službenoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/ i stranici www.travel2ultra.com. Cijena trodnevne GA ulaznice iznosi 149€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€.

 

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2