Skip to main content
  • 20.03.2019.

Kevin Saunderson nastupio na poluvremenu NBA utakmice u Detroitu

U nedjelju navečer na poluvremenu košarkaške utakmice NBA lige između Detroit Pistonsa i Toronto Raptorsa na teren je izašao tvorac techna Kevin Saunderson.

Piše: 


Lijepo je kada država, grad, društvo iz kojih si potekao i kojem si toliko poklonio prepozna tvojih ruku djela pa to nagradi na poseban način. Kevina smatraju tvorcem Detroit Techna zajedno sa Juan Atkinsom i Derrick Mayom. Nije mogao zamisliti bolji način da krene u obilježavanje 30 godina projekta Inner City iza kojeg stoje remek djela elektroničke plesne glazbe poput trake "Good Life", Big Fun"…

Kevin je na poluvremenu za DJ pultom u dresu Detroit Pistonsa zavrtio tri klasika počevši sa pjesmom grupe Queen "We Will Rock You", a nastavio sa "Sweet Dreams" Eurythmicsa, da bi svoj set okončao upravo sa vlastitom pjesmom "Good Life". Ovo nije prvi put da DJ vrti na nekoj košarkaškoj utakmici. U listopadu 2018. u Areni Pistonsa tako je nastupio Claude VonStroke. Pogledajte video prilog u nastavku.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop