Baner

Kompletan popis sadržaja koji ovog vikenda možete pratiti uživo na našem Facebooku

Četvrtak, 02 Travanj 2020

Ovaj vikend bit će zanimljiv i prepun Livestream-ova iz cijele Hrvatske i regije, a donosimo popis onih koje ćete moći pratiti na našem FB kanalu.

Osijek se ujedinjuje za dvodnevni Osijek United Stream kojeg predvode Igranka (petak) i Traum (subota).U petak već od 20h svako po 60 minuta kronološkim redom Vladimir Božić, Goran Kolak, Marko Felinger, Kolek3k.

U subotu također od 20h svako po sat vremena ovim redom Phrasal, Sub Effect, Volster i Insolate.U petak, subotu i nedjelju oko 22h možete očekivati nastavak serijala kojeg emitira ekipa Photo Studio 82 iz Šibenika #ostanidoma #kulturomprotivkoroneZa vikend će uključiti u Livestream i udruga Decibel iz Starog Grada na Hvaru. Oni emitiraju mikseve različitih DJ-a iz različitih gradova. Kod njih se protudosadni program događa spontano pa je apsolutno nemoguće precizirati u kojem će vremenu ići uživo.U subotu iz Dubrovnika - Quarantine of Art festival emitira dvosatni live dubrovačkih DJ-a. U 22h je Matt Butt, a u 23h Maroje.U subotu u 20h iz Banja Luke će se uključiti Mladen Tomić u svom serijalu Get Connected.Acilectro će emitirati na svom kanalu u petak, subotu i nedjelju u 12h, a sve što trebate je kliknuti ovdje.

Kompletan popis sadržaja koji ovog vikenda možete pratiti uživo na našem Facebooku