Skip to main content
  • 27.12.2020.

Magični kraj 2020. uz laserski spektakl i trance himne Gareth Emerya

Britanski trance producent i DJ Gareth Emery za kraj godine publici je poklonio četiri neviđena laserska spektakla snimljena na lokaciji The City National Grove of Anheim u američkoj Kaliforniji.

Piše: 


Puštajući trance himne u svom jedinstvenom projektu imena "Laserface", Emery je održao ukupno četiri livestream koncerta od 17. do 20. prosinca za koji se tražila ulaznica više. Laserface je započeo 2017. kao turneja koja je okarakterizirana kao "najveći svjetski laserski show" u kojem se nalazi Garethova glazba koju je savršeno koreografirao svjetski poznati dizajner lasera Anthony Garcia.

 
Od svog pokretanja Laserface je rasprodao brojne arene uključujući one u San Franciscu sa oko 8.500 posjetitelja, te Dreamstate festival u Los Angelesu sa 15 tisuća posjetitelja. Emery je prvi izvođač elektroničke glazbe koji je još u rujnu rasprodao tri virtualna koncerta na ovoj lokaciji. Laserface je u doba koronavirusa očekivano prerastao u livestream show, a čarobnu snimku sa koncerta snimljenog 20. prosinca možete vidjeti u nastavku. Ove godine Gareth je objavio svoj četvrti studijski album "The Lasers".

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2