Skip to main content
  • 28.04.2020.

Mixcloud Live je revolucija u Livestreamu s naglaskom na DJ scenu

Prošlog tjedna Mixcloud je predstavio svoju Livestream platformu koja posebno veseli brojne DJ-e na planeti i sve one koji svojim sadržajem u ovim trenucima žele zabaviti publiku u karanteni.

Piše: 


Sigurno ste kao organizator livestreama puno puta naišli na brojne prekide u prijenosu, a to se upravo događalo zbog različitih problema i neriješenih autorskih prava na Instagramu, Facebooku, Twitchu ili Youtubeu.

Mixcloud Live ruši sve barijere!

Najveći benefit za scenu dolaskom Mixclouda na tržište livestreama jest činjenica da imaju licence Sa većinom etiketa, izdavača, organizacija za zaštitu autorskih prava čime će DJ-ima omogućiti da imaju povrat jer će svi producenti čija se glazba pušta na ovom servisu konačno imati prihode od toga.

Usluga je dostupna članovima zajednice koji imaju PRO pretplatu; kompatibilna je sa većinom osnovnih stream softvera poput besplatnog i vrlo jednostavnog OBS (Open Broadcast Software). Za sam početak moguće su manje tehničke poteškoće ili nedostaci ali vjerujemo da će ih Mixcloud savladati vrlo brzo. Odličan članak o Mixcloud Live platformi možete pronaći na DJ Magu ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk