Skip to main content
  • 1.02.2017.

Momenti za pamćenje s lanjskog Dimensions Festivala

Peto izdanje Dimensions festivala mnogima će ostati nezaboravno po vizualno i glazbeno sjajnom koncertu Massive Attacka u punoj pulskoj Areni, koji je na najljepši mogući način najavio ostatak festivala na štinjanskom poluotoku.

Piše: 


Na devet festivalskih pozornica na kopnu i na brojnim zabavama na brodovima koji su plovili brijunskim arhipelagom nastupilo je oko 170 raznorodnih glazbenika iz cijelog svijeta. Među glazbenim zvijezdama, rodočelnicima techna, housea, funka, soula, disca, jazza i afrobeata, poput Richiea Hawtina, Larryja Hearda, Moritza Von Oswalda, Rødhåda, Marcela Dettmanna, Moodymanna, Hiatus Kaiyotea… nastupio je i nikad veći broj glazbenika iz Hrvatske i regije, a taj je trend pratio i broj domaćih i regionalnih posjetitelja koji se udvostručio u odnosu na prošlogodišnju posjećenost.

Organizatori Dimensions festivala pripremaju nova iznenađenja o kojima će se više znati u narednim tjednima, a kako je bilo prošlo ljeto na jubilarnom, petom, Dimensions festivalu pogledajte u videu.


Dimensions Festival 2016 Highlights by dimensionsfestival  

Nakon rasprodanih pretprodajnih ulaznica, od danas je u prodaji novi kontingent ulaznica, čija je cijena za regiju 660 kuna, a mogu se naći u Entrio sistemu i na Entrio prodajnim mjestima. Veliki koncert otvaranja šestog Dimensions festivala održat će se u srijedu 30. kolovoza, a sami festival na tvrđavi Punta Christo od 31. kolovoza do 3. rujna.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk