Skip to main content
  • 16.06.2017.

Objavljen novi film o fenomenu mts Dance Arene na Exitu

U čast jubilarnih 15 godina rada mts Dance Arene, danas je objavljen i novi dokumentarni film o globalnom fenomenu, ove svjetski famozne pozornice EXIT festivala.

Piše: 


Prođite iza grandiozne pozornice, zavirite u backstage i saznajte koliko traju pripreme za izuzetno složenu produkciju u gigantskim rovovima najveće europske tvrđave tog tipa. Film je 2016. godine snimila VICE produkcija, a u njemu se može čuti i kako najveći svjetski izvođači imaju tremu kad izađu pred publiku na Areni. O tome govore i neke od najvećih svjetskih zvijezda kao što su Carl Cox, Maceo Plex, Nina Kraviz, Skrillex, Solomun, Deep Dish, Jackmaster i brojni drugi. Film prati i fanove iz Velike Britanije i Belgije, a o njenom razvoju govore i ljudi koji iza scene stvaraju magiju o kojoj su pisali vodeći svjetski mediji.
{youtube}IrcEk_WJjGE{/youtube}

Na mts Dance Areni tijekom svih ovih godina gotovo da nema svjetski priznatog house i techno izvođača da nije nastupio, a neki od najvećih redovno su se vraćali na mjesto o kojem su govorili i u ovom filmu.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2