Skip to main content
  • 5.12.2020.

Ova ekipa na domaćoj sceni neumorno radi dok traje Rave Break

Pozdravili smo se sa studenim, mjesecom koji označava niske temperature, mjesec koji je ujedno treći i posljednji jesenski mjesec te se smatra kasnom jeseni. 

Piše: 


Intenzitet Sunčevog zračenja je oslabljen te ga je sve manje. Kratki dani sa manjkom dragocjenog sunca, izmješani sa restrikcijama i ograničenjima nerijetko nas vode u loše raspoloženje.

Ipak negativno ozračje pobjeđujemo glazbom, jer glazba, jednom primljena u dušu, postaje dio duha i nikad ne umire. Naš duh ispunjen glazbom može prevladati sve prepreke i ograničenja. U skladu s našim potrebama za ritmovima i melodijama kreativci veselog duha a.k.a. Eduation TV uporno, marljivo i savjesno rade dovodeći umjetnike iz cijele regije, raznih stilova kako bi nam pružili revitalizaciju.

Vodeći se filozofijom „U zraku je glazba, glazba je svuda oko nas; svijet je pun toga, a vi jednostavno uzmete onoliko koliko vam je potrebno“, studeni su zatvorili šarmantna Vexi, Reggae/Dub/Stepper/Dubstep selektorica/DJ-ica, organizatorica i promotorica iz Splita,  te karizmatičan i originalan Leclerc koji je slušateljima pružio pravi užitak svojim osebujnim talentom, živahnim ritmom i temperamentnim melodijama.

Set je baziran na houseu, uglavnom obogaćen minimalnim i deepoidnim prizvucima. Lecrec nakon odlično odsviranog seta za Education TV u Pločniku navodi:

“Za početak htio bih se osvrnuti na Pločnik i Education TV ekipu, te reći da taj mali Pločnikov podrum itekako podsjeća na neke male klubove koje smo nekad imali u Zagrebu, koji su mi jako prirasli srcu, koji su danas nažalost zatvoreni. Po meni odličan place, što za vikend zabavu, što za cugu preko tjedna, a Education tv ekipa totalno ugodna i opravdano drži broj live streamova koje ima.“  

Set opisuje kao „laganu vožnjicu“ koja bi po njemu nekako bila prikladna za kraj vikenda, namijenjena za sve uzraste, od mlađih, pa do starijih, za čagicu ili za sjest i popit cugu u miru. Stoga fasten your seatbelts, keep calm and listen Leclerc.

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2