Skip to main content
  • 2.05.2021.

Reportaža s panela Što znači biti DJ u Hrvatskoj? Petar Dundov i drugi imaju odgovore…

U kraćem video izvještaju pogledajte najvažnije poruke moderatora i gostiju s drugog panela "Što znači biti DJ u Hrvatskoj?" tijekom Simpozija Ambasadora.

Piše: 


Simpozij Ambasadora održao se 19. ožujka 2021. u Centru Gervais (Opatija) uoči pete dodjele nagrade Ambasador elektroničke glazbe. Petar Dundov, Virgin Helena, Vojko Mecena i Ana Antonova pokušali su dati odgovor na gore zadanu temu kao i prodiskutirati o brojnim otvorenim pitanjima u vezi svog zanimanja/hobia.

Kakav je položaj DJ-a u Hrvatskoj gledajući s institucionalne razine? Koliko smo uopće zakasnili za svijetom u DJ-ingu? Kakva je percepcija društva DJ kulturu? Kako je bilo DJ-ati na počecima pričaju pioniri Petar i Helena, a kako je sada ? Zastupljenost DJ-a na festivalima u Hrvatskoj, tema koja je pokazala da još uvijek ima puno otvorenih pitanja na našoj sceni.

Moderator: Marcel de Privitellio (UFO Beats, Liminal, KBS)

Snimanje, video montažu, razgovor s akterima scene i voice over potpisuju Ema Sudec i Saša Braun.

Proizvodnja i distribucija: Klubska scena

Više informacija o Ambasador nagradi:
https://www.ambasador.hr​​

https://instagram.com/nagrada.ambasad…

https://facebook.com/nagrada.ambasador

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2