Skip to main content
  • 9.04.2019.

Soloumun sprema drugi studijski album. Pogledajte njegov nastup sa Time Warpa!

Solomun – jedan od najtraženijih svjetskih glazbenika i dobitnik prestižne DJ Awards nagrade za najbolji melodični house i techno u 2018. najavio je svoj novi studijski album.

Piše: 


U svom FB postu 4. travnja piše kako već 3 mjeseca nije bio na turneji. Uzbudljivo vrijeme je proveo u studiju jer već dvije godine prikuplja i aranžira ideje i zvukove. Čini se da će sve te materijale implementirati u drugi studijski album iduće godine. Osim toga tu je toliko nevjerojatne nove glazbe, puno odličnih demo snimki koje jedva čeka zavrtiti.

"Moja godina što se tiče nastupa službeno počinje ovog petka (5.4.) i jedva čekam pustiti neke trake na kojima sam radio da vidim vaše reakcije.", za kraj će Mladen.

Solomun je godinu otvorio u londonskom Printworksu, da bi dan poslije nastupio na 25 godina Time Warpa odakle možete pogledati snimku seta. Na TW-u je zavrtio i jedinstveni set Solomun b2b Tale Of Us b2b Dixon.

Ove godine nastupa u regiji na Exit festivalu 6. srpnja gdje dovodi svoj Solomun +1 koncept i u goste poziva Tale of Us, a u Hrvatskoj ćete ga slušati na Sonusu od 18. do 23. kolovoza.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2