Skip to main content
  • 24.03.2020.

Talijanski klub želi oboriti svjetski rekord za najduži DJ set

Dok je cijela Italija izolirana zbog pandemije koronavirusa jedno mjesto u Milanu s mišlju na talijanske liječnike pokušava oboriti svjetski rekord za najduži DJ set.

Piše: 


Sve se odvija unutar zidina prostora The Temple of Lost Future te se pokušava oboriti dosadašnji rekord najdužeg DJ seta od 240 sati napravljen u Nigeriji 2016.g.

Talijanski klub postavio je normu na 340 sati, DJ set je započeo još 20. ožujka i trajat će do 3. travnja. Osim toga dio programa uključuje i razgovore preko telefona i video veze sa glazbenicima, promotorima iz cijelog svijeta koji diskutiraju o stanju na sceni nakon širenja virusa i kako to utječe na ovu umjetnost. Neil Landstrum, Fabrizio Rat, Enrico Sangiuliano samo su neki od gostujućih govornika.

Projekt je uz to posvećen talijanskom zdravstvenom i medicinskom osoblju koje ovih dana spašava tisuće života izdržavajući doista divne fizičke i profesionalne napore. Cijeli projekt obaranja rekorda možete pratiti na YT kanalu ovdje.

Na ovom mjestu nedavno je završio još jedan non-stop projekt, koji je započeo 6. ožujka i podijelio je 150 sati sadržaja nastupa Live umjetnika, DJ-a, repera, pjesnika i klasičnih instrumentalista.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2