Baner

Talijanski klub želi oboriti svjetski rekord za najduži DJ set

Utorak, 24 Ožujak 2020

Dok je cijela Italija izolirana zbog pandemije koronavirusa jedno mjesto u Milanu s mišlju na talijanske liječnike pokušava oboriti svjetski rekord za najduži DJ set.


Sve se odvija unutar zidina prostora The Temple of Lost Future te se pokušava oboriti dosadašnji rekord najdužeg DJ seta od 240 sati napravljen u Nigeriji 2016.g.Talijanski klub postavio je normu na 340 sati, DJ set je započeo još 20. ožujka i trajat će do 3. travnja. Osim toga dio programa uključuje i razgovore preko telefona i video veze sa glazbenicima, promotorima iz cijelog svijeta koji diskutiraju o stanju na sceni nakon širenja virusa i kako to utječe na ovu umjetnost. Neil Landstrum, Fabrizio Rat, Enrico Sangiuliano samo su neki od gostujućih govornika.Projekt je uz to posvećen talijanskom zdravstvenom i medicinskom osoblju koje ovih dana spašava tisuće života izdržavajući doista divne fizičke i profesionalne napore. Cijeli projekt obaranja rekorda možete pratiti na YT kanalu ovdje.

Na ovom mjestu nedavno je završio još jedan non-stop projekt, koji je započeo 6. ožujka i podijelio je 150 sati sadržaja nastupa Live umjetnika, DJ-a, repera, pjesnika i klasičnih instrumentalista.

Talijanski klub želi oboriti svjetski rekord za najduži DJ set