Skip to main content
  • 1.12.2020.

Video epizoda Nora En Pure sa bračke Vidove gore obišla svijet

MDLBEAST je video stream projekt kojeg je lansirala aviokompanija Freqways Flight u želji da promoviraju destinacije na kojima lete njihovi putnici. 

Piše: 

Među već brojnim snimljenim video epizodama iz cijelog svijeta, prije dvadesetak dana mogli smo u video premijeri na njihovom Youtube kanalu gledati i nastup Južnoafrikanke koja je odrasla u Švicarskoj – Nora En Pure, a emitiran je iz Dalmacije.

Njen set sniman je kamerama i dronom sa najvišeg vrha otoka Brača – Vidove Gore, odakle se pruža pogled na plažu Zlatni rat u Bolu, a kad je ljepše vrijeme na otok Hvar, Vis, pa čak i Italiju. Čini se da producenti nisu imali sreće pa je video sniman po poluoblačnom vremenu te je vidljivost predivnog krajolika dosta neprepoznatljiva.

Nora En Pure vrti uglavnom deep house, a na sceni se lagano uspinje još od 2013.g., da bi je ove čitatelji DJ Maga i broj prodanih traka na Beatportu postavili na visoko 10. mjesto Alternative Top 100 ljestvice.

Bračani možda nisu ni svjesni koliko je jedan video popularizirao njihov otok i kulturu clubbinga budući da je pogledan više od 2,5 miljuna puta.

Među ostalim destinacijama na kojima su snimane video epizode našli su se Berlin, Amsterdam, Detroit, Ibiza, Paris, Las Vegas, Barcelona… Među DJ-ima koji su vrtili u ovom video serijalu ističu se Butch, Maceo Plex, Deep Dish, Danny Tenaglia, Art Department, Fatima Hajji, Luciano, Afrojack, Dirty South, Steve Aoki, Martin Garrix

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk