Skip to main content
  • 21.07.2019.

Zlatne godine – najgledaniji video isječci nastupa Davida Moralesa u Aurori

David Morales je jedan od rijetkih house DJ-a koji je ostavio toliko predivnih uspomena na flooru Aurore.

Piše: 


Što zbog brojnih dolazaka više od deset sezona zaredom; što zbog svoje karizme; što zbog samog plesnog podija ovog kultnog kluba, što zbog nezaboravnih trenutaka i zora koje su dočekane na terasi mjesta koje je podizalo dalmatinsku scenu krajem 20. i početkom 21. stoljeća.

Na Youtubeu postoje brojne snimke veselja u Aurori koji su znali potrajati idućeg jutra do podne, a mi smo se bacili na posao i pokušali odabrati one koji su u srcima ljubitelja house glazbe ostavili neizbrisiv trag.

Prije 15 godina u Aurori

Pa bacite se na ovih par YT videa i pogledajte kako je ekipa prije više od 10 godina čekala jutra sa Moralesom u Aurori. Jedan djeličak te sreće možete doživjeti ove godine, u nedjelju, 4. kolovoza kada će Moralesov maratonski set prohujati ponovno Aurorom. Ulaznice su dostupne na Adriaticketu.

David Morales u Aurori 2008.

David Morales u Aurori 2007.

Moralesovo jutro u Aurori 2006. i obraćanje publici

David Morales 2010. Aurora

2008. zavrtio Jaguara u Aurori


 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2