Skip to main content
  • john digweed
  • 9.05.2013.

Digweedu draga Slovenija

Nastup u famoznoj Ambasada Gavioli u Izoli engleskog se producenta I DJ-a Johna Digweeda toliko dojmio da ga je odlučio ovjekovječiti.

Naslovna foto

John Digweed
“Live In Slovenia” snimljen je 30. ožujka u Izoli i treći je dio sesija započetih u argentinskoj Cordobi koja je Digweeda predstavila kao glazbenika koji voli dublje zvukove dok je drugi dio snimljen  u Londonu te se radi o setu u trajanju od čak pet sati.
{youtube}aRb8pcVZBDQ{/youtube}
 
Snimka iz Slovenije izaći će na dvostrukome CD-u, donosi fuziju housea i techna, a Digweed je u set ugradio brojne, svježe stvari producenata koje cijeni i voli. Svoje mjesto su našli veterani scene kao što su Josh Wink, Jesper Dahlbäck i Booka Shade, ali I producenti nove generacije poput  Dannyja Serrana, Coyua i Georgea Fitzgeralda. Remikseve u setu potpisali  su The Chemical Brothers, Sébastien Léger, Ramon Tapia, Deetron i Pig&Dan, te je uistinu riječ o veoma raznovrsnome setu koji prezentira Digweedovu žanrovsku neopterećenost.
{youtube}DtmpWo7NzEI{/youtube}
Upravo u žanrovskoj neopterećenosti i leži ključ Digweedove dugotrajnosti na sceni – već  je 20 godina neumorni ambasador housea i techna i stvorio je svoj prepoznatljiv zvuk zahvaljujući kojem je uvijek rado viđen i slušan gost na  festivalima kao što su Timewarp,  Awakenings, Tomorrowlands, Movement i Electric Zoo.
Osim na festivalima, Digweeda ovog ljeta možete uloviti i u klubu Pacha na Ibizi gdje ima rezidenciju dugih ljetnih 12 tjedana. Live In Slovenia izlazi 27. svibnja na Digweedovom labelu Bedrock Records.
Popis traka
 
CD1
Sebo K – Scenario – Rodriquez Jr Remix
Daniel Dexter – Raw Land
Siopsis – Buy Underground
Dubspeeka – Fix Me
Mark Reeve – Move It
M.in – Nummer 2 – Pig&Dan Remix
Monika Kruse – Namaste – Ramon Tapia Tuff Tuff Remix
Dubspeeka – Bully
Pig&Dan & Mark Reeve – Bubbles
Sam Paganini – Fire In My Arms
Danny Serrano – Utopia
Petrichor – On Tides
 
CD2
Josh Wink – Balls – Big Mix
Jesper Dahlback – Nyhus Part 1
Len Faki – BTX2
Daniel Gorziza – Drop That
Luigi Madonna – New World
Anton Pieete – Culture
Booka Shade – Blackout:White Noise Feat. Chelonis R. Jones ( Club Mix)
Booka Shade – Glory Box
Coyu – Long Time Awaited
Kaiserdisco – Simplistix – Sébastien Léger Remix
Roberto Capuano – Sweet Willy
John Digweed & Nick Muir Verses Psycatron – Awakenings
Boys Noize – XTC – The Chemical Brothers Remix
Maxime Dangles – Lyoc
George Fitzgerald – Every Inch – Deetron Remix
 
 
 
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk