Skip to main content
  • titzero recordings
  • 2.04.2014.

DJ Rush kao prvo izdanje labela Dejana Milićevića

Međunarodno priznati beogradski DJ i producent Dejan Milićević pokrenuo je vlastiti label, Tit0 Recordings,  a kao prvo izdanje stiže EP legendarnog DJ Rusha.

Naslovna foto

titzero recordings
 
Tit0 Recordings/TitZero Recordings je svojevrsna kruna dosadašnjeg rada i najpreciznije opisuje Dejanov glazbeni ukus, prepoznatljivu kombinaciju  house i techno zvuka. Nakon 17 godina rada, godina provedenih u studiju, odlične komunikacije s publikom, poslije svih partyja, afterpartyja, evenata, festivala, klubova u zemlji, regiji i inozemstvu, svoje raznoliko i bogato iskustvo Dejan objedinjuje u Tit0 recordings izdanjima. Koncept projekta je povratak analognom zvuku, ali i pločama (vinilima) koje su u ovo digitalno doba pale u drugi plan. TIT0 koncept je predstaviti izdanja prvo na ploči pa tek nakon toga traku objaviti kroz digitalne kanale. Glazba koja će biti zastupljena je kombinacija house i techno zvuka s analognim prizvukom i atmosferom dance floor glazbe.
{youtube}p9lhCvW2M_s{/youtube}
 
Projekt će uključivati suradnju s velikim brojem domaćih, regionalnih i internacionalnih  producenata, ali je za prvo izdanje odabran poseban gost – legenda techno glazbe DJ Rush.  DJ Rush posjetio je Dejanov studio u Beogradu i nakon inspirativne sesije rezultat je traka  ‘’Hear the claps – Dejan Milićević feat. DJ Rush’’. Kako ona zvuči, doznajte ovdje.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2