Skip to main content
  • alt
  • 30.01.2014.

Hrvatsko-slovenski trojac osvaja svjetsku dance scenu

Dvojac Vanillaz i Kosta Radman ponovo napadaju svjetsko tržište dance glazbe i to svojim novim singlom, “Drop That Shit”.

 
Glazbeni dvojac Vanillaz čine popularni zagrebački producent i DJ Marko Bucić, široj javnosti poznatiji kao Marc Bucca, i slovenski producent i DJ  Miha Pajk poznatiji kao Spinne. Kosta Radman, resident DJ Papaye na Zrću, jedan je od ponajboljih hrvatskih producenata i surađuje s dvojcem Vanillaz već neko vrijeme.  Zadnji singl trojca,  “Back 2 Life”, uvršten je na najpoznatiju njemačku dance kompilaciju “Kontor House Of House Vol. 18″ uz imena kao što su Christina Aguilera, Pitbull, David Guetta, Avicii i Armin van Buuren.
{youtube}6hgaC5ViqOU{/youtube}
 
Njihov novi singl “Drop That Shit” izlazi 31. siječnja na renomiranoj njemačkoj izdavačkoj kući Tiger Records na kojoj izdaju velikani kao što su Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Sander van Doorn, Bingo Players, R.I.O., Plastik Funk i mnogi drugi, a uskoro izlazi i radio verzija. 
 
Glazbeni dvojac pod imenom Vanillaz djeluje godinu i pol, a već su održali zapažene nastupe diljem Europe te su sigurni kako će svojom glazbom i kreativnim glazbenim rješenjima još dugo participirati u samom vrhu svjetskih glazbenih top lista. 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2