Skip to main content
  • alt
  • 18.08.2015.

Miss Sunshine i insolacija

Naša techno diva aliasa koji korelira s toplim i pozitivnim sjajem Sunca, Miss Sunshine, ima još jedan novi nakalemljen na svoju elektroničku personu.

 
Iako ovoga puta nije gospodična Sunčana ipak je ostala na svjetlosnom tragu i preuzela ime Insolate kao ono osunčano ili izloženo Suncu. Ova supstancijalna insolacija za sada će biti rezervirana samo za izdanja na Deeply Rootedu koji je kao platforma za izdavanje već služio i umjetnicima kao što su Ben Klock, Kerry Chandler, Roman Poncet, Fancois x…
 
Sunshine je napomenula kako je sam projekt trajao godinu dana i kako se zaplela u mreže procesa uživajući, ali i svirajući simfonije na živcima ponekad pa je tako i sam EP ime dobio spontano kao posvetu svome nastajanju The Mood Module EP. Kroz 4 trake prikazane su 4 emocije koje su je vrtile u žrvnju i nazvane su Epic, Werk, Parch i Tuga.
{youtube}BFIlggyzSXw{/youtube}
 
Epic je čisto techno putovanje, Werk ima snažan ritam koji se gradi kroz čitavu skladbu, Parch je nešto teža i tamnija, dok Tuga nosi određenu sjetniju melankoliju.
 
Ostavi ženi da prebaci emocije u glazbu i imaš remek djelo. Za ovo izdanje kapu su skinuli Ben Sims, Rolando, Luke Slater, Skudge, Perc, Anthony Parasol, Truncate, Q phase….
 
Pa kako izgleda kada Rolando pusti Parch baci očnu jabučicu niže i povuci kursor na oznaku 25 minuta i 39 sekundi. Sam The Mood Module EP možeš uhvatiti na Decksu, Cloneu, Junou, Hardwaxu, i Beatportu.
 
{youtube}Ftd-EiLBmsU{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2