Skip to main content
  • four tet
  • 2.07.2012.

Novi album Four Teta

I dok su ga neki od vas imali priliku čuti uživo ovog vikenda na Hideout festivalu, Four Tetov tim je objavio datum izlaska njegovog novog albuma.

Naslovna foto

four tet

Većina stvari s novog albuma kojeg je Four Tet nazvao „Pink“ već je objavljena u tijeku prošle godine na vinylima na njegovom Text labelu, stoga će ovo digitalno izdanje albuma koji izlazi 20. kolovoza kao kolekcija sadržavati većinu izdanih stvari na jednom mjestu uz pokoje novo izdanje, kao što je recimo “Ocaras” koji smo spominjali u svibnju te „Lion“ i „Peace for Earth“.

{youtube}cDEVk0cTJyI{/youtube}

Za one koji ga nisu uspjeli čuti uživo na Hideoutu, nova prilika se pruža već u rujnu na Dimensions festivalu u Puli. Four Teta neki od vas znaju i po suradnjama s Thom Yorkom te remiksima Radioheadovih pjesama, ali i drugih glazbenika koji njegovo viđenje glazbe iznimno cijene poput Buriala, Aphex Twina, Anti-Pop Consortiuma, Bonoba, Beth Ortona, Born Ruffiansa, Explosions in the Sky i Super Furry Animalsa. Prethodni album "There Is Love In You" izdan je prije dvije godine.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2