Skip to main content
  • alt
  • 12.03.2014.

Pobjednička formula

Za nešto manje od mjesec dana svjetlo će dana ugledati EP “Formula 3” na Dubfireovu labelu SCI+TEC, a na kojem jednu od traka potpisuje i hrvatski producent i DJ Active Line Six.

 
“Formula 3” novi je doprinos iznimno popularnoj V/A (Various Artists) seriji labela SCI+TEC,  a koji pak donosi pet traka producenata u usponu s time da čak njih četvorica debitiraju na Dubfireovu labelu. Otvorna traka EP-ja je “Silicon” koju potpisuje HUGE te koja nudi sirove house beatove isprepletene s metalnim zvukovljem. Francuski producent Florian Gasperini isporučio je sljedeću traku, “Sunday 2PM”, deep tech stvar za sunčana popodneva na terasi.
 
alt
 
U zlatnoj sredini EP-ja nalazi se “Roller Coaster” našeg Active Line Sixa, koja pak sukladno naslovu nudi vožnju krcatu kotrljajućim basom i opakim grooveom. Izraelski producent Itamar Sagi potpisnik je vokalne trake “Hipster” dok dugogodišnji uzdanik labela, Refraction, potpisuje nabrijanu “Mayans” i njome zaključava pobjedničku formulu SCI+TEC-a. “Formula 3” službeno izlazi 3. travnja.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2