Skip to main content
  • oxia
  • 26.03.2012.

Povratak ugodnog francuskog housea

Prošlo je gotovo osam godina od njegovog posljednjeg  albuma “24 Heures”, no Oxia i nakon tolike stanke diže house na elegantnu i emocionalnu razinu.

Piše: 

Naslovna foto

Oxia

Za svoj novi album "Tides of Mind" jedan od začetnika francuskog housea odlučio je staviti na stranu trendy elektroničke obrasce i vratiti klasiku house glazbi uz ugodne, duboke i melodične zvukove koji  se na plesnom podiju prepoznaju kao Oxijin groove.

Najavu za novi Oxijin opus najbolje će opisati novi singl "Harmonie" koji službeno izlazi na Agorijinoj etiketi InFine 2. travnja, dok se novi album očekuje krajem travnja u Francuskoj i početkom svibnja u svijetu. "Harmonie" se idealno uklapa i u opus InFine labela, deep house u njegovoj najčišćoj formi.

Link za preslušavanje

Feedback:
Jimpster (Uk)
„Very nice indeed! Classic deep house sounds with both tracks being very playable for me. I'm choosing Flying as my fave. nice one”

Francois K (Usa)
“It's great!! I think that I prefer Harmonie, but listening some more.

Deetron (Swi)
Harmonie is really beautiful!

Armin van Buren (Hol)
nice will test!!

John Digweed (Uk)
“God Stuff!”

Danny Howells (Uk)
Sounds amazing .. many thanks!!

Stephan Bodzin (Ger)
It´s pure harmonie. what a perfect release by oxia. can´t wait to hear the full album!!!

Hernan Cattaneo (Arg)
really good as usual!

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2