Skip to main content
  • Acilectro Sheeping EP

Richie Hawtin i Marco Carola vrte splitski Acilectro

Splitski Acilectro u ovu je godinu ušao s novim izdanjem koje je u kratkom roku osvojilo pažnju uvaženih predvodnika elektronskog zvuka. Carola ga je već zavrtio na svom partiju.

Piše: 

Naslovna foto

Acilectro Sheeping EP

Acilectro Recordings iza kojeg stoji trud i rad Pillea i Lushija objavio je novo izdanje pod nazivom Sheeping ovog puta u suradnji s Petrom Cvetkovićem,  srpskim producentom čija su nedavna izdanja objavljena pod etiketama Wiggle, Evasive, Is This i dr. Petrov original je dubok i taman kao i obično, s podebljanim grooveom i bass dionicama koje će vas odvesti prema istinskom deep tech-house stilu. Na izdanju se uz originalnu stvar nalaze i tri remixa.  Prvi je djelo poznatog argentinskog tech-house maestra Alexisa Cabrerae koji je u original dodao još groovea i uključio funky bass linije te tribal ritam u kombinaciji s  izvornim i samostalnim vokalima koji ovu pjesmu voze sve do kraja bez isprika. Drugi rmx predstavlja rad mladog i talentiranog Mariana Mateljana. Njegova vizija je tech-house plesna bomba izraženih bass linija i umjerenog groovea, koju u videu u nastavku vrti ikona techna Marco Carola.

{youtube}-V_OXlLYG_4{/youtube}

Treći remix napravio je srpski producent The Sleeper. Laganija verzija orginala preusmjerena na čisti deep zvuk s puno atmosferičnih trenutaka, koji će vas odvesti na lijepo daleko putovanje.

Odmah nakon što je Sheeping objavljen uslijedile su i pohvale te podrška Marca Carole, Richie Hawtina, Hermaneza, Dave Mothersola, Andy Duranta, Huga, Tyler Stadiusa i mnogih drugih.

Marco Carola– nice tracks!
Richie Hawtin  – thanks, downloading
Hermanez – very nice, thx
Hugo – Mariano Mateljan for me, thx
Tyler Stadius – All mixes are good, but the original is my pick. Nice n' tuff! Thanks!
Falko Ritchberg  –  really like the attitude of Alexis' remix! Nice one! Also big up for Mariano!

Sheeping EP je trenutno dostupan ekskluzivno preko Beatporta.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2