Skip to main content
  • jazz
  • 15.04.2012.

Tajna ljubav prvog saksofona u zemlji

Jazzy Rosscou iz Osijeka i Deni Dansmoreu iz Srbije bio je potreban još samo naš najpoznatiji saksofonist Jakša Jordes kako bi nastala vesela i proljetna house traka.

Piše: 

Naslovna foto

jazz

Novi singl koji je nastao iz suradnje tri navedena glazbenika zove se „Secret Love“ i sadržava poletnu melodiju i beat ukomponiranu s prekrasnim tonovima najpoznatijeg saksofona u zemlji.

{soundcloud}https://soundcloud.com/funkyrosso/deni-dansmore-jazzy-rossco-ft{/soundcloud}

Jakša Jordes svojim je improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a već privukao pažnju labela Hed Kandi i Ministry of Sound, a svirajući sa zvijezdama kao što su Luke Neville, Lisa German, Dean Rigg i Chris Ballay,Terry Lex,Paulo Barbato, Alfred Azzetta došao je i do Rogera Sancheza. Jakša nije samo saksofonist, nego i zabavljač koji voli komunicirati s publikom dok svira.

Jazzy Rosscou DJ/producent iz Osijeka voli funky, disko i jackin house, Deni Dansmore (Predrag Matić ) iz Srbije voli kombinirati stare disko samplove sa svježim tech house i  groovy bass linijama, a obojica vole ukomponirati instrumentale u svoju glazbu. Zajedno su već izdali singl "Hollywood", a ovaj novi „Secret Love“ svojim je instrumentom upotpunio upravo Jakša.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2