Warning: simplexml_load_file(http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/funkyrosso/deni-dansmore-jazzy-rossco-ft&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://soundcloud.com/oembed?url=http%3A//soundcloud.com/funkyrosso/deni-dansmore-jazzy-rossco-ft&auto_play=false&show_comments=true&color=FF6600&maxheight=auto" in /home/klubskas/public_html/plugins/content/plg_soundcloud.php on line 72
jazz

Tajna ljubav prvog saksofona u zemlji

Nedjelja, 15 Travanj 2012

Jazzy Rosscou iz Osijeka i Deni Dansmoreu iz Srbije bio je potreban još samo naš najpoznatiji saksofonist Jakša Jordes kako bi nastala vesela i proljetna house traka.

Novi singl koji je nastao iz suradnje tri navedena glazbenika zove se „Secret Love“ i sadržava poletnu melodiju i beat ukomponiranu s prekrasnim tonovima najpoznatijeg saksofona u zemlji.Jakša Jordes svojim je improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a već privukao pažnju labela Hed Kandi i Ministry of Sound, a svirajući sa zvijezdama kao što su Luke Neville, Lisa German, Dean Rigg i Chris Ballay,Terry Lex,Paulo Barbato, Alfred Azzetta došao je i do Rogera Sancheza. Jakša nije samo saksofonist, nego i zabavljač koji voli komunicirati s publikom dok svira.

Jazzy Rosscou DJ/producent iz Osijeka voli funky, disko i jackin house, Deni Dansmore (Predrag Matić ) iz Srbije voli kombinirati stare disko samplove sa svježim tech house i  groovy bass linijama, a obojica vole ukomponirati instrumentale u svoju glazbu. Zajedno su već izdali singl "Hollywood", a ovaj novi „Secret Love“ svojim je instrumentom upotpunio upravo Jakša.

Tajna ljubav prvog saksofona u zemlji