Skip to main content
  • 22.08.2018.

18 fotografija sa Sonus festivala koji je okupirao Zrće

Nakon nultog dana, do sada su održana tri dana svjetski poznatog Sonus festivala koji se šestu godinu zaredom održava u klubovima na paškoj plaži Zrće.

Piše: 


Na specijalnom otvorenju festivala koje se održalo u punom NOA Beach klubu uz svjetski poznatu FUSE ekipu iz Londona posjetitelji su proslavili početak još jednog Sonusa koji svake godine okuplja goste iz više od 60 zemalja svijeta.

Kroz 3 dana i večeri Sonusa u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso nekoliko tisuća ljudi je plesalo uz zvuke svjetskih zvijezda, Richie Hawtin, Dixon, Âme DJ, Tale Of Us, Loco Dice, Adam Beyer, Marco Carola, Rodhad, The Martinez Brothers koji su imali cjelovečernji set s Jamie Jonesom, Pan-Pota, Amelie Lens, Nastie, Eats Everything, Len Fakija, Andrea Olive, Jackmastera, Borisa Brejche te domaćih snaga – Marine Karamarko, Andree Ljekaja, Felvera, Marka Ješovnika Yesha.

Održan je prvi after u Kalypsu sa Richie Hawtinom i Dixonom, te prvi boat party sa osnivačem Fuse London ekipe – Enzom Siragusom na kojem su posjetitelji plovili Jadranskim morem I pod otvorenim nebom uživali u višesatnoj vožnji i odličnoj glazbi.

U narednih 2 dana očekuje se nastup još 50-ak izvođača koji će nastupiti u klubovima, na afterima i boat partijima. Do subote, 25.08. kad završava Sonus, nastupit će Solomun, Maceo Plex, Sven Väth, Ricardo Villalobos, Peggy Gou, Joseph Capriatti, Butch, Chris Liebing, Praslesh, Rhadoo, Craig Richards, Jannifer Cardini i mnogi drugi, kao i regionalne DJ snage.

Festivalske i dnevne ulaznice po povoljnijoj cijeni za regionalne posjetitelje dostupne su na ulazu u festival na Zrću. Osim na društvenim mrežama, posjetitelji mogu pratiti novosti vezane za festival i na Sonusovom Viber kanalu [https://vb.me/sonus2018community]

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/   
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2