Skip to main content
  • 24.02.2020.

18 prizora laserskog spektakla uz Excisiona koji svijet još nije vidio

Prije desetak dana kroz američku Minnesotu je protutnjao zvuk vrlo popularnog kanadskog dubstep DJ-a i producenta Excisiona vizualno potpomognut do sada neviđenim laserskim spektaklom.

Piše: 


Kroz dvije potpuno rasprodane večeri u dvorani The Armory, domaćin Excision na Evolution turneji oduševio je mlade "amere" predstavivši novu monstruoznu pozornicu, a u brutalnoj izvedbi visoko energičnih bass ritmova pridružuje mu se specijalist za lasere Anthony Garcia.

Pogledajte nevjerojatne prizore koje je zabilježio jedan od najcijenjenijih svjetskih fotografa za noćni život Drew Ressler aka Rukes.com

Excisiona jedni zovu EDM, a drugi zvijezdom Bass mjuze; producentom dubstep, drum and bass, drumstep, trap, glitch hop, riddim, hardstyle glazbe, no bilo kako bilo ovaj mladić u isusovim godinama zna kako se razvaljuje na plesnom podiju.

Fotografi, blogeri, generalno publika na svojim društvenim mrežama opisuju ovaj audio-vizualni doživljaj kao produkciju koja je bila  potpuno zamišljena od početka do kraja – spektakularna predstava!

Bilo je toliko lasera svih boja i pravaca koji su se ispreplitali po dvorani, a dodatan vizualni doživljaj upotpunjavao je video zid na kojem su se vrtile zanimljive teme poput SF u trećoj dimenziji, ratovi zvijezda, mistični pejzaži i likovi, umjetna inteligencija, roboti sa katanama i laserima, svemirsko naoružanje, lubanje koje se bore s hobotnicama i zombijima pod naponom.

Sve to zajedno napravilo je jedno od najcjelovitijih audio-vizualnih iskustava koje koncerti elektroničke glazbe mogu ponuditi.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop