Skip to main content

18. rođendan kakvog smo samo mogli i poželjeti!

More Than Clubbing novi je koncept koji je predstavljen na našem 18. rođendanu.

Piše: 


Proslava punoljetnosti obilovala je pozitivnom energijom i dobrim vibracijama na dva plesna podija zagrebačkog Aquariusa.

Live premijere All Stars Banda i techno dvojca Legabyte, nastupi velikana klupske Live scene koji su imali performans u dva neobična formata NT Wave (techno gitara); Dora Fodor (procesirani vokal); BREGO (beatbox sa looping tehnikama); Edi Cipal Grubišić (udaraljke); DJ Venom (scratch); DJ M.I.L.E. (hang drum, specijalni efekti, sokovi, glasanje).

Zvučna kupka, audio-vizualno-umjetničke instalacije, interaktivni zid, pornografski mandali Dana Ibrahimovića, instalacije Monike Milas i Roberta Fenricha iz MediumMovementa, Vida Loca Glitteri, vizualne i svjetlosne instalacije Gane Elez i Jelene Jeje Cikatić; izložba 18 godina scene i brojni drugi sadržaji bili su dio More Than Clubbinga čime smo na vrlo neobičan ušli u punoljetnost.

Na katu su naš program dodatno obogatili PDV Pop Up Store & Rockmark, Cup Up sa edukacijom oko odgovornog konzumiranja pića i Sonarscope uz ulazak u modularni svijet Eurorack sintisajzera.

Šlag na kraju programa je bio nastup domaće i regionalne DJ scene predvođene sjajnim Valentinom Kanzyaniem. Veliki floor rasplesali su još Mate Čeko i Mayell, dok na malom glavnu riječ su vodili IGZ, Lawrence Klein, Forniva, Sergej Snooze i na kraju vrlo atraktivna i neobična Live premijera dvojca Legabyte iz Osijeka.

Prvi dio programa mogao se pratiti u Livestreamu na FB stranici Klubske scene kao i kanalima naših partnera, a zanimljive intervjue dali su osnivač KS – Goran Tomašević; potom DJ Mary, Petar Dundov itd. Vizije i ciljevi Klubske scene povodom 18. rođendana su ostvarene, a to je prikazati elektroničku glazbu kao kulturu i suvremenu umjetnost.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim predanim radom, voljom i energijom sudjelovali u kreiranju ovog višedimenzionalnog clubbing programa. Više fotografija o samim sadržajima, atmosferi i izjavama izvođača tijekom dana.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2