Skip to main content

585 klub u Bolu na Braču otvorio vrata!

Samo nekoliko stotina metara od jedne od najprepoznatljivijih jadranskih pješčanih struktura, nomenklaturom plemenitog metala imenovanog Zlatnog Rata, unutar borove šume, kakofoniji cvrčaka pridružuju se i zvuci novog sound systema unutar svježe jadranske clubbing destinacije – 585 kluba.


Metronomi ljeta, želje i čekanja zora uz glazbu otkucali su svoje finalne taktove čekanja, napokon na bolsku panoramu postavljajući dostojnog zamjenika noćnih provoda kojeg smo čekali posljednju dekadu, skroz od zatvaranja legendarnog Facesa, čime se 585 pridružuje trokutu sjajnoga, gdje dnevne ritmove drže upaljenima još i Varadero u centru Bola i Auro na Zlatnom ratu.

585 klub promišljen je i dugo planirani pothvat iz ruku iskusnih poduzetnika i organizatora i ni jedan kutak logistike, lokaliteta i atmosfere nije prepušten slučaju. Fenomenalni interijer i vanjski mu produžetak upotpunjen VIP separeima, DJ pultom i vanjskim šankom, nastaju pod kreativnom paskom kipara i scenografa Nedjeljka Mikaca Caka odgovornog i za uređenje mnogih popularnih zagrebačkih lokala poput Johann Francka, Peperminta, Supercafea, kluba Noa na Zrću te novootvorenog zabavnog parka Mirnovec u Biogradu na moru.

Uz nekoliko mekih otvaranja, ovaj petak, 21. srpnja, je stigao sa službenim glasnim rezanjem trake uz "La Fiesta" program koji je na Bol usidrio ibiškog rezidenta Javia Reinu. Službeni intro velikih početaka otvorilo je obraćanje direktora TZ-a Bola gospodina Markita Marinkovića i načelnika općine Bol, gospodina Tihomira Marinkovića, koji su podijelili svoje oduševljenje u pogledu benefita koliko jedno ovakvo kvalitetno mjesto doprinosi turizmu i gradu. Već prvi vikend dočekan je i uz lica iz javnoga života pa su zaplesali rukometaš Igor Vori sa suprugom, kolega mu Zlatko Horvat, Natalie Dizdar i fotografkinja Dora Šarić.

Globalno poznatom gospodinu Reini pridružio se i virtuoz električne violine Miguel Lara, dok su se za vizualne hipnoze pobrinule akrobatkinje na svili, svjetleći robotski gorostasi koji su se nonšalantno kretali kroz rasplesanu publiku, atraktivne Ruskinje u pernatim kostimima i mistične ćelave žene, za one koji vole okus nešto opskurnijih zakutaka spektra.

Roboti, svila, perje i ćelave glave bile bi sasvim dovoljne same za sebe, no što je party bez vatre? Plamteći element uveo je Denis Mamedovski, vlasnik škole za barmene Flair-Fair i jedan od top 3 hrvatskih flair i fireshow barmena, član Auro ekipe , beach bara koji također sjedi za 585 obiteljskim stolom.

“Priča o 585 je priča o zlatu. O zlatu na Zlatnom ratu. Ne o zlatnoj mladeži, ne o lažnom sjaju – o sjaju osmijeha, sjaju dobre zabave” poručuju iz managementa kluba, koji stoji i iza vrlo popularnih barova Varadero u centru Bola i Aura na Zlatnom ratu no i hotela Kaštil, restorana Vusio i Topolino.

Subotnja večer dočekana je uz zoofiliju i zvjerske egziibicije Zoo Projecta – scenskog performansa koji predstavlja žene mačke, čimpanze i od cirque de solei posuđene akrobate, dok je glazbena pozadina bila pod paskom DJ Zorana.

Ljeto je dugo, toplo i obećavajuće, nabijeno potencijalom stvaranja tisuća sjećanja, a na flooru 585 kluba do prvih mirisa jeseni u zraku čekaju još i mnoga zvučna imena poput Paola Barbata, David Moralesa, The Shapeshiftersa, Terry Francisa, Niki Belucci… Stoga, zateknu li te ljetna lutnja blizu jedne zlatne obale, znaš kamo! 585 club želi vam duge noći i sretne zore!

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2