Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Forest Castle rasplesao Čakovec!

Ponedjeljak, 23 Svibanj 2022

Prvi po redu Forest Castle projekt je rasplesao i oduševio gotovo 800 posjetitelja u predivnom ambijentu atrija Starog grada i Muzeja Međimurja Čakovec!


Šest sati trajali su setovi četvero DJ-a, Felvera, Tijane T i domaćih snaga Sladoleda i Bitesa, a neumorne posjetitelje nije omela ni kiša koja je odgodila početak na 20:00 sati kad su se na pozornicu popele čakovečke glazbene snage.

„Godinu dana smo planirali ovaj projekt, a već duže želimo u ovakvom divnom čakovečkom ambijentu napraviti sličan projekt“ rekao nam je voditelj događaja Krešo Biškup. „Tijanu T već godinama pratim i dugo pokušavamo uskladiti planove i kalendare i tek sad smo je uspjeli dobiti. Set koji nam je priuštila spada u sam vrh svjetske elektroničke scene i kao takav premašio je i sva očekivanja.“
Marijan Felver, doajen elektroničke glazbe u Hrvata, uveo nas je sve u glazbenu priču dok je zvijezda večeri definitivno bila Tijana: „Po prvi puta sam svirala ovdje, došla sam iz Berlina, a grad je uistinu predivan. Ambijent je bio magičan, definitivno je prostor drugačiji i ima potencijala. Hvala Forestland!“

Forest Castle projekt održao se uz pomoć HGU, Ministarstva kulture i medija, ali i grada Čakovca koji je projekt prepoznao i uklopio u priču proslave dana grada. „Već godinama želimo doći s najvećim međimurskim glazbenim festivalom u Čakovec, na open air i to smo ove godine uspjeli. Hvala svim partnerima, sponzorima i naravno posjetiteljima koji su prepoznali kvalitetu programa, ali i koji su uz nas i DJ-eve plesali do kasno u noć.

Naravno hvala i Muzeju Međimurja Čakovec koji nam je ustupio stvarno nerealno predivan ambijent za jedan ovakav događaj. Nadam se da se vidimo uskoro“ kratko je za kraj rekao glazbeni selektor i booking manager Forestland projekta, Saša Mikac.

Projektu Forest Castle slijedi za samo 60 dana X. festival elektroničke glazbe Forestland X, 22. - 24. srpnja u Brezju. Ulaznice potražite u sustavu Entrio, ili na kioscima Tiska.