Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Fotografije i video s prvog legalnog partya u Engleskoj nakon 14 mjeseci

Nedjelja, 02 Svibanj 2021

Liverpool je bio domaćin prvom pilot partyu "The First Dance" u petak i subotu uz poznate DJ goste. Pogledajte video i fotografije!


Klub Circus je u suradnji s britanskom Vladom organizirao "The First Dance" na Bramley-Moore Docku u Liverpoolu kako bi prikupili podatke i testirali moguće povezanosti širenja korone na glazbenim događajima. To je prvi legalni događaj u Engleskoj još od ožujka 2020. kada je uveden lockdown, a od tada zemljom su harali ilegalni partiji o kojima smo nebrojeno puta i izvještavali.

DJ Mag i fotograf Jody Hartley donose foto reportažu od prve večeri gdje je prisustvovalo 3 tisuće ljudi. Na prvom partyu u petak nastupali su vlasnik Circusa, Yousef, te The Blessed Madonna, Jayda G, Lauren Lo Sung itd. The First Dance se nastavio i jučer 1. svibnja kada su vrtili Fatboy Slim, Hot Since 82, Heidi b2b Jaguar, Enzo Siragusa.Rezultati ovog istraživanja sigurno će utjecati i na HR scenu i prihode od turizma s obzirom da su ovog ljeta najavljeni brojni britanski festivali u Tisnom, a nedavno smo pisali o Defectedu, Outlooku i Dimensionsu.DJ Mag će danas tijekom dana izbaciti i mini dokumentarac o ovom eventu tj. prvoj legalnoj klupskoj večeri otkad je zbog pandemije koronavirusa uveden lockdown.Fotografije i video s prvog legalnog partya u Engleskoj nakon 14 mjeseci