Skip to main content
  • 25.09.2022.

Gotovo ljeto na Jarunu: Plesalo se na valovima ljubavi i slobode

Ljetnu sezonu partijanja zatvorili smo prije dva vikenda na Jarunu, još jednim fenomenalnim partijem iz serijala Future Scope na kojem je, uz #svjetskianaše jake snage – Marinu Karamarko i Dj Jocka, nastupila headlinerica – talentirana Miss Monique

Piše: 


Loše vrijeme – kiša ni grmljavina nisu uspjeli pokvariti dobru atmosferu u natkrivenom prostoru na zagrebačkom jezeru gdje su za nastup mlade Ukrajinke ekipu pošteno zagrijali, dobro nam poznati i uvijek odlični, Sin i Shipe.

Nešto iza ponoći, trenutno jedna od najpopularnijih dj-ica i producentica na svijetu krenula je sa svojim setom uz odlične vizuale i laser show. Dva sata nas je "vozila" kroz svoju, rekli bi, dobitnu kombinaciju elemenata progressive house, trance i techno zvuka.

Miss Monique, koja je i početkom ljeta oduševila zagrebačku publiku nastupom na LMF-u, apsolutno je opravdala očekivanja – odfurala nas je u neke druge magične dimenzije, plesalo se na valovima ljubavi i slobode.

Nakon "putovanja" s Ukrajinkom, za DJ pult je stala naša Riječanka, uvijek odlična – Marina Karamarko i "ubila" svojim energičnim setom – plesali su apsolutno svi i atmosferu je držala fenomenalnom puna dva sata svog nastupa.

Kao šećer na kraju, svoj set odradio je i multitalentirani Dj Jock. Ovaj mladi Splićanin, ćiji uspjesi i rezultati u zadnjih 10 godina govore sve o njemu, ima toliko zaraznu energiju i kvalitetan vajb s publikom da "diže iz mrtvih".

Odličan nastup Dj Jocka za zatvaranje ovog izdanja FS-a nekima je uzeo zadnje atome snage pa nisu otišli na sluzbeni after ali većina je ipak produžila u Boogaloo-u partijati do podneva uz dobro nam poznate afteraše – Matyu, Sennu i Shipe.

Sve u svemu – odličan finiš ljetne sezone i dobra uvertira u jesenski party djir. Jedva čekam iduci Future Scope, znamo da nece podbaciti, nikad nije.


 

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2