Skip to main content

Jezgra scene okupila se ovog vikenda na Blast festu na Martinskoj

Odličnim izdanjem Blast Festa proteklog je vikenda završena serija ljetnih festivala na Martinskoj, novoj šibenskoj oazi zabave u kojoj se zadnjih mjesec dana naveliko družilo, kampiralo i plesalo uz desetke DJ-a, bendova, artista i muzičara sa svih strana svijeta.

Piše: 


Blastu je ovo bilo treće izdanje, ujedno prvo na Martinskoj koja im se se pokazala kao dobar novi dom, baš kao i većini ostalih festivala koji su se održali tamo ovog ljeta.

Glazba se nije gasila niti su se playeri isključivali cijelog vikenda (16.-18.08.) tijekom kojeg je nastupilo dvadesetak prepoznatljivo blastovskih izvođača, a održavali su i kreativne glazbene radionice, imali art galeriju… 

I ove godine zadržali su svoj nekomercijalni pristup festivalu i organizirali Blast bez medijske pompe, ali i bez ulaznica jer ulaz je na sve dane bio slobodan. Totalno su underground u najboljem smislu riječi, a uspijevaju jer su dobra ekipa. Odlično su povezani s kreativcima iz cijele zemlje, Zagreb (Denis Beifuss), Split (El Commando), a šibenska kreativna snaga Foxy svojom nepresušnom energijom drži sve to na okupu.

Slušali smo proteklog vikenda kod njih zanimljivu Ivnu Ji, oduševili se s riječkim KAKO (live), uživali u glazbi domaćih snaga, Cubri, vodičkim Metzima Tonku i Carneru, gledali Foxya i ukratko – super smo se zabavili. Blast raste iz godine u godinu, a treće izdanje im je bilo najkompletnije do sada. Kao zadnji ljetni festival u nizu, bili su istinski šećer na kraju izuzetno bogate sezone na Martinskoj. Jedva čekamo dogodine!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martinska Šibenik (@martinska.sibenik)

 

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop