Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Nezapamćena gužva na otvaranju Adventa na Akademiji

Srijeda, 01 Prosinac 2021

Advent u Zagrebu je službeno počeo, grad je uređen milijunima lampica i božićnih ukrasa, miris i okus blagdana širi se ulicama, a građani i turisti, nakon dugo vremena, stvaraju gužvu i donose onaj divan šušur koji je svima, vjerujemo, falio.


Jedno takvo umjesto u Zagrebu, prošli je vikend, ugostilo tisuće ljudi, i stvorilo gužvu o kojoj se još priča. Na ulazu na Advent u Akademiji likovnih umjetnosti, nazvan Advent u Akademiji, gdje se za otvorenje održavao besplatni koncert dvojca Nipplepeople, stvorio se nezapamćeni red, a interes za ulazak u Park ALU-a bio je doista ogroman.

Tisuće posjetitelja došlo je uživati u glazbi, čarobnom božićnom vrtu, nezaobilaznim adventskim delicijama, očaravajućim svjetlosnim efektima, bajkovitoj atmosferi posebno konstruiranih kupola, uz dašak kulture i umjetnosti koju donose skulpture i umjetnine izložene u Ilici 85.

Nipplepeople su nakon dvije godine nastupili u Zagrebu, a publika je pjevanjem, aplauzima i plesom pokazala koliko su oni, no i koncerti, falili ovom gradu. Program se nastavlja, a od interesantnijih nadolaze koncerti Svemirka i pocket palme. Detalje pronađite u kalendaru!