Skip to main content
  • 25.08.2019.

Regionalni i domaći izvođači podijelili mišljenje o Sonusu 2019.

U petak 23. kolovoza afterom u Kalypsu završeno je pet dana i pet noći ludila pod okriljem Sonus festivala.

Piše: 


Kao i svake godine organizatori posebnu pozornost daju razvoju ex YU scene pa su ove godine nastupali regionalci Valentino Kanzyani & Ian F., Marko Nastić i Dejan Milićević, dok su domaće boje branili Petar Dundov, Mate Čeko, Bronski i Marin Biočić.

Evo što su nam rekli neki od navedenih, kao i par fotografija, te nekoliko  video isječaka sa njihovih nastupa.

VALENTINO KANZYANI & IAN F.

"Na Sonusu nam je bilo super svirati, kao i svake godine. Festival je organiziran na jako profesionalnom nivou i uvijek se osjećamo dobro sa ovom ekipom. Zahvalni smo organizatorima na pozivu i cijeloj ekipi stage managera, svim veselim ljudima koji su plesali i ostalima koji su bili dio ovogo iskustva. Na Sonusu su uvijek jedinstveni osjećaji. Nadamo se da se vidimo opet slijedeće godine."

Valetntino i Ian F. su otvorili Sonus u nedjelju dnevnim setom u Papayi, a nakon njih je uslijedio Luciano.

PETAR DUNDOV

Petru je ovo bio drugi nastup na Sonusu. Prvi put je svirao prve godine Sonusa u Kalypsu, a evo što kaže nakon svog LIVE nastupa ove godine u Aquariusu: "Bilo je fenomenalno, sve pohvale organizatorima, a posebno publici koja je zagrijala atmosferu do usijanja."

Petar je prvog dana festivala otvorio noćni dio programa, a poslije njega su nastupili Adriatique, Stephan Bodzin Live i Tale of Us.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Dundov (@petardundov)

MARIN BIOČIĆ

Marin kao debitant na Sonusu otvorio je dnevni dio programa drugog dana festivala u Papayi za Borisa Brejchu, dok se tulum nastavio noćnim setovima Apollonie i Marca Carole, a evo njegove reakcije:

"Kao debitantu na Sonusu ambijent i vibe bili su neopisivi i nestvarni. Ekipa mi je vratila energiju koju sam pružao i uživao sam svaku sekundu. Iskustvo koje sam stekao svirajući prije takvih zvijezda u punom klubu bilo je neprocijenjivo I ti momenti pratit će me cijeloga života."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Biocic (@marinbiocic)


BRONSKI

"Teško je u par rečenica sročiti vrtlog emocija koji donosim sa ovogodišnjeg Sonusa. Iskustvo sviranja na jednom takvom festivalu zaista je neprocjenjivo, a posebno moram obratiti pažnju na samu organizaciju koja je svojom profesionalnošču usprkos toplom family vajbu zaista nešto što nisam doživio često, RESPECT! Emocija je brdo, svakako sam zahvalan na ukazanoj prilici, a pljesak na kraju svirke kojim me publika u Aquariusu ispratila ostat će mi sigurno kao jedna od dražih uspomena."

CIJELI SET – VALENTINO KANZYANI & IAN F.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk