Skip to main content
  • 16.08.2018.

Rekordni Street Parade: Sa miljun posjetitelja približio se slavnom Love Paradeu

Street Parade je održan u subotu, 11. kolovoza u Zurichu i to dnevnom terminu od 13h do ponoći.

Piše: 


Radi se o rekordnom broju od preko miljun posjetitelja čime dosežu one vrtoglave podatke koje je nekoć imao berlinski Love Parade.

Na festivalu je bilo preko milijun ljudi, privedeno je 60-ak osoba zbog remećenja javnog reda i mira i/ili posjedovanja opojnih droga, a bilo je i nekoliko intervencija zbog predoziranja alkoholom/drogom. Nakon festivala ostalo je preko 130 tona otpada, te je analizom urina iz toaleta utvrđena prisutnost 62 zabranjene supstance.

Na festivalu je bilo 28 lovemobilea i 8 pozornica od kojih su dvije bile glavne – mainstage Opera i Center, te se s njih mogao pratiti livestream preko be-at.TV (sada su dostupne i snimke svih DJ nastupa sa tih pozornica), a na festivalu su poseban lovemobile imali organizatori BPM festivala, te su jednu glavnu pozornicu uredili organizatori iz Elrow ekipe.

Neka od imena koja su svirala na festivalu su: Andhim, Andrea Oliva, Andres Campo, Animal Treiner, De La Swing b2b wAFF, Dubfire b2b Nicole Maudaber, Eats Everything, Joris Voorn, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Nic Fanciulli, Pan-Pot, Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Tale Of Us.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk