Skip to main content
  • alt

Spektakularno otvaranje Moondance festivala. Večeras veliko finale!!

Prva noć petog izdanja Moondance festivala pretvorila je trogirsku kulu Kamerlengo u pravu techno oazu, a Ben Sims i Oscar Mulero, uz regionalne su artiste, otvorili festival i pružili uvertiru koja obećava sljedeća dva dana partijanja uz vrhunsku underground techno glazbu.

Piše: 


alt

alt

Osim headlinera, Oscara Mulera i Ben Simsa, brojnim okupljenim ljubiteljima techna, svoj su doživljaj ovogodišnjeg izdanja festivala predstavile i regionalne techno snage, Insolate iz Osijeka, novosadski producent i DJ Avoid, aka Vladimir Aćić, Tome R. te Jan Kinčl Zero with Reggis Kattie s Live setom.

alt

alt

Jučer je kula Kamerlengo postala platno za svjetlosne instalacije video umjetnika Videogeista, koji je radio 3D mapping kule te time pridonio i vizualnoj dimenziji Moondance festivala, ali i napravio vizualni svjetlosni spektakl koji je nakratko promijenio vizuru grada te u kojemu će svakako moći uživati i Trogirani, kao i njihovi gosti.

alt

alt

Osim toga, održana je radionica u suradnji s EMI Institutom, te potom predavanje Petra Dundova, koji je i nastupio na festivalu, na temu 'Live izvođenje elektroničke glazbe'.

alt

alt

Drugu festivalsku večer na kuli Kamerlengo su nastupili i Jonas Kopp, Psyk, Ivan Komlinović, Skeptik, Edy C i Eggy. Ivan Komlinović je izveo svoj LIVE set obogaćen novim instrumentima.

alt

Večeras je zatvaranje 5. izdanja festivala u suradnji s berlinskom institucijom Tresor pa će za pult DJ Deep, Handmade, Robert Hood i Analogue Cops Live. Satnicu za večeras pogledajte ovdje!

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2