Skip to main content

Unique je osvojio srca partijanera na flooru Čilea, Argentine i Perua

Matko Butković poznatiji kao Unique po treći put se vratio u južnu Ameriku na jednogodišnju turneju s koje donosimo mnoštvo fotografija i video zapisa

Piše: 


Sve se to odvijalo od jeseni 2019. pa sve do proljeća 2020. Ovaj put slušali su ga clubberi u Čileu, Argentini i Peruu.

"Obožavam energiju ljudi sa južnoameričkih partya i kako uživaju na flooru", ističe Unique. "Publika me voli u tim krajevima i svaki put kada se vratim otvore se neka nova vrata, te dobijem ponude za nove nastupe."

Svirao je tako na 3 najpoznatija mjesta u čileanskom Santiagu kao glavni gost (Club Room za organizaciju Misa i El Olimpo, Espacio Brodaway, Santo Remedio) gdje su svirale sve svjetske zvijezde kao sto su Adam Beyer, Maceo Plex, Luciano, Loco Dice, Sven Vath i mnogi drugi.

Poslije je imao turneju po drugim gradovima u Čileu kao što su Concepcion (Palo Santo) za organizaciju Misa – koja se održava samo nedjeljom i to je jedna od najbitnijih organizacija uz Čilea; Antofagasta – Club Caravan, Iquique – Club Blvck Box, La Serena – Zapotech, Valparaiso – La Terazza.

U Argentini se vratio svirati u poznati Club Bahrein, te u Carlos Paz – Club Keops i Cordobu. U Peru-u je svirao u Limi u Clubu Casona i Rustibar.

"Ako se situacija sa koronavirusom popravi u rujnu ove godine idem u Venezuelu na Ensis Festival gdje cu nastupati sa Stefanom Noferinijem, Ramirom Lopezom te nakon toga nastavljam turneju po Venezueli i Kolumbiji i onda idem opet za Čile, Argentinu i Peru".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Unique (CRO) | DJ/Producer (@djuniqueofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Klubskascena.hr (@klubskascena)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Clubbing-Croatia.com (@clubbingcroatia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Klubskascena.hr (@klubskascena)

 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web