Skip to main content
  • 13.04.2017.

Više od 18 sati neprekidne simfonije Time Warp festivala

Još jedna godina iza nas, još jedno poglavlje završeno.

Piše: 


Iako je prošlo nešto više od 10 dana i dalje smo pod doživljajem koji je u nama ostavio Time Warp. Uvjerljivo jedan od najboljih techno festivala u Europi nije nas ni ove godine razočarao, a kako bi i mogao kada se iza njegovih kulisa kriju pažljivo probrana imena elektroničke scene. Još kada u taj vrtlog ubacimo vrhunsku organizaciju, besprijekorno ozvučenje, te lightshow kakav ćete rijetko gdje vidjeti, ne možete nikako pogriješiti.

Uživati se tu moglo u nešto više od 18 sati neprekidne simfonije sa preko 40 imena. Teško je sve to prepričati u jednom članku tako da ćemo u kratkim crtama opisati doživljaje nekih od imena koja su nas očarali svojim talentom. Naravno moglo se čuti svega od mračnog i tvrdog techna osebujnog za Richie Hawtin-a preko vremenskog putovanja Carl Coxa u čijem se setu moglo naći pregršt dobrih starih hitova koji su nas vratili u 90-te.

Iznenadio nas je i Seth Troxler koji je bio vrlo energičan uz neizostavni minimal techno. Prva dama ruske techno scene, te vlasnica diskografske kuce трип, Nina Kravitz nas je općinila svojom kombinacijom trance zvuka koji je ukomponirala u nešto sto je poprilično teško za opisati, ali nikako se nismo mogli odvojiti od tih mističnih tonova.

Za sami kraj i zatvaranje pobrinuo se kao i do sada zasluženi pionir svjetskih razmjera Laurent Garnier uz čije ritmove smo uzivali od izlaska sunca pa sve do 14h. Naravno to se sve odvijalo na poznatoj pozornici u koji je dopiralo svjetlo izlaskom sunca što je dodatno podiglo doživljaj.

Da bi vam pobliže dočarali atmosferu pripremili smo fotogaleriju koju možete pogledati u nastavku.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop