Skip to main content
  • 31.07.2022.

Zalazak sunca uz vibrantnu atmosferu prve noći Zadar Sunset festivala

Jučer u 18h je počelo drugo izdanje Zadar Sunset festivala, a partijaneri su pohitali čuti set Dennisa Cruza

Piše: 


Naša ekipa izvještava iz Zadra, a najbolje video momente možete pogledati na instagramu u storijima ili niže u članku gdje je objavljen i Recap prve večeri.

Četverodnevni ZSF održava se od 30. srpnja do 2. kolovoza pored spomenika Pozdrav Suncu, pa je i očito da je mnogobrojna publika jučer doživjela nevjerojatno iskustvo i zaista duboko glazbeno putovanje.

Festival je otvorio Alvize dvosatnim setom, nakon čega je za pult stao Mony. Večer na Pozdrav Suncu zaključio je četverosatnim setom uz ovacije, vrlo aktualno i traženo ime scene, Dennis Cruz iz Španjolske. After su odvrtili Groove Mastersi i Aldo Morro u Svarog Baru.

Festival se nastavlja danas od 18h, a redom će dvosatne setove izvesti Nick Jelly, Ivan Mastermix, Pablo Panda i Pawsa. Ulaznice su dostupne na blagajni. After je u Operi od 02h. Satnica i raspored za ostale dane je ovdje.


 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2