Skip to main content
  • 26.08.2019.

Zvuk berlinskog clubbinga odzvanjao legendarnom riječkom Harterom

Devet regionalnih i međunarodnih DJ-a na dva floora rasplesali su do ranih jutarnjih sati više od 700 posjetitelja Hartera Revisited partyja koji se u subotu održao na lokaciji bivše riječke Tvornice papira.

Piše: 


U Rijeci su po prvi puta gostovale DJ-ice Dr. Rubinstein i Elena Colombi koje su zvukom berlinskog clubbinga oduševile riječku publiku. Hartera Revisited Party u organizaciji Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture i kluba Crkva podsjećao je na najbolje dane Hartere vrhunskom atmosferom, svjetlosnim vizualizacijama i odličnom glazbenom selekcijom.

U ambijentalnoj atmosferi tople ljetne noći, brojni su posjetitelji uživali i na trećem “chill” flooru. Energičnoj atmosferi odličnim su setovima i dinamičnim miksevima doprinijele regionalne DJ snage Joma Maja, Bronski, Igorritza, Life4Funk, Boo Dale, Marko Vuković i talentirana mlada riječka DJ-ica Kasja koja je svojim, tek drugim nastupom u karijeri, pokazala snagu nove riječke underground scene.

Nastupe izvođača Furioza floora pratile su umjetničke vizualizacije Objekts Objektsa, umjetničkog imena iza kojeg se krije riječki umjetnik Edvin Šabanović.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop