Skip to main content

Bassjackers: Stroga podjela razlog je zašto naša glazba zvuči tako jedinstveno

Nizozemski gladijatori bigroom beatsa, koji u olujnim vremenima proizvode jednu pjesmu za drugom, headlineri su prve godine festivala Summer of Love na Pagu 1. i 2. srpnja

Piše: 


Na aktualnoj DJ Mag ljestvici zauzimaju 28. mjesto i nastupaju na glavnim pozornicama najvećih svjetskih festivala. Njihov nastup uvijek je pun energije i fantastične atmosfere. Uoči nastupa 2.7. u Kalypsu razgovarali smo o njihovom zvuku te što donose na Zrće.

Bassjackers se sastoji od dvoje ljudi, ali na pozornici vidimo samo jednog. Kako to funkcionira?

Marlon je DJ, a Ralph producent. Stroga podjela razlog je zašto glazba Bassjackersa zvuči tako jedinstveno. Dok se Marlon usredotočuje na učinkovitost, Ralph mu pokušava dodati neku glazbenu avanturu. Uvijek se nađemo u sredini, a na tom slatkom mjestu se događa čarolija!

Vi ste postali vrlo poznati tijekom booma big room zvuka oko 2013. Gotovo deset godina kasnije, još uvijek svirate big room i producirate ga. Ima li big room zvuk budućnost, ili će se ona malo promijeniti?

Bigroom zauvijek! Naravno da će se promijeniti, ili bolje rečeno: evoluirati, kao i sve ostalo. Volimo njegovu energiju, jedan aspekt za koji mislimo da je stvarno važan.

Redovito ste objavljivali nove singlove, ali je prošlo nekoliko godina od vašeg zadnjeg albuma ili EP. Možemo li uskoro očekivati ​​nešto novo?

Nismo još sigurni u to. Ipak, imamo dovoljno glazbe da napravimo dva albuma. Streaming platforme nisu baš prikladne za albume, ali još jedna turneja albuma bila bi sjajna! Ali s obzirom na to da se covid još uvijek pomalo krije, ovo nije vrijeme (još!).

S kim biste željeli ostvariti neku suradnju u budućnosti?

Postoji bend po imenu Phoenix, kojeg smo puno slušali na putu. Zadivljujući su. Ili legenda kao što je Jay Z na našoj stazi, mislimo da bi to mogao biti dobar spoj.

Puštali ste više nastupa u Hrvatskoj, posebno na našoj jadranskoj obali, kakav je osjećaj nastupati ovdje?

Stvarno je super! Odlična atmosfera u ovako lijepom kraju. Zaista uživamo u Hrvatskoj i ne čudimo se što je sada tako popularna destinacija. Hrvatsko gostoprimstvo također je jedno od najvećih, što iskustvo čini još boljim.

Uskoro se ponovno vraćate u Hrvatsku na Summer of Love festival, uz poznata nizozemska EDM imena kao što su Moksi, Julian Jordan, Brooks i mnogi drugi. Što možemo očekivati od Vas na tom festivalu?

Očekujte puno energije i zabave! Posljednjih godina naporno smo radili i naš set je ispunjen s puno nove glazbe, ali i s povijesnim starima poput DERP. U kombinaciji s našim novim vizualima jedva čekamo ponovno zasvirati za hrvatsku publiku.

Imate li zadnju riječ, neki poklič od vas?

Time to Party! suVrijeme je za zabavu!

Summer of Love festival line up
Julian Jordan, Brooks, Bass Jackers, B., Matamar, Moksi, Renato S, TiGI, Angry Beats, Lukas Innemann, WHKRS, DJ Sabina, Johnny Bee

Osim toga, možete se zabaviti i na pučini tj. na ekskluzivnom party brodu koji ima jednako značajan line up. Ako vas zanima više informacija poput smještaja i ulaznica po cijeni od 24,90 EUR ili možete postati jedan od 260 odabranih koji uživaju u party brodu po cijeni od 29,90 EUR.

Više informacija www.summeroflove-zrce.com

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop