Skip to main content
  • alt

Garage, Umag

Noćni klub Garage u Umagu tradicionalno je pri vrhu popisa mjesta za izlazak kao jedan od najekskluzivnijih klubova u tom dijelu Istre.

 
Kako je u listopadu klub preuzela nova ekipa, opet je zaživio. Luda noćna zabava uz izvrsne ritmove elektroničke glazbe pruža jedinstveno iskustvo noćnog života kakvo se ne može pronaći nigdje drugdje u Istri. Klub prezentira esenciju modernog noćnog života, ali i donosi novu i uzbudljivu jedinstvenu klupsku kulisu svim fanovima klubske noćne scene. Prostire na oko 400 m2 i kapaciteta je gotovo 500 ljudi, od čega je 70 sjedećih mjesta. Sam prostor se sastoji od plesnog podija uz veliki šank, manje galerija sa sjedećim mjestima na 2 nivoa, dijela koji se popularno zove “kavez” s pogledom na čitav klub, te s druge strane, na gornjem katu VIP loungea s posebnim šankom i sanitarijama za VIP-ovce. Radno vrijeme je od 22 do 5 sati ujutro, svake subote.
 
Tijekom čitave sezone u klubu se organiziraju nastupi poznatih izvođača koji predstavljaju različite glazbene stilove tech-housea, uglavnom undergrounda. Osim što nudi bogat noćni program,  u ljetnoj sezoni tijekom dana Garage Club popularni je lounge bar u kojem se okupljaju gosti svih generacija i uživaju u inovativnim koktelima, kavama, sladoledima atraktivnih okusa, aromatičnim cigarillosima i kubanskim cigarama. Idealna kombinacija dnevnog i noćnog iskustva osigurava dan ispunjen dobrom zabavom u klubu Garage u Umagu, smještenom na samom ulazu u grad i udaljenom tek pet minuta ugodne šetnje od središta grada.
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2