Skip to main content
  • mtv
  • 16.08.2012.

Artist.MTV – sve na jednom mjestu

Artists.MTV je nova internet stranica koja će na jednom mjestu omogućiti preslušavanje i kupovinu glazbe, kupovinu ulaznica i sve potrebno na jednom mjestu vezano uz nekog glazbenika.

Naslovna foto

MTV Band 2012

Netko tko se bavi glazbom će na taj način imati priliku povezati se s brojnom MTV publikom, dok će publika imati mogućnost pretraživati glazbenike po kategorijama popularnosti, po stilu glazbe, po glazbenim kolekcijama, a sugerirat će se i sličan stil glazbe i glazbenika kojeg pretražujete, pa će korisnici na taj način imati priliku otkriti nova imena i talente u žanru glazbe koju preferiraju.

Glazbenici se preko ove stranice imaju priliku reklamirati MTV publici, a zaraditi direktno mogu preko prodaje singlova, albuma i ulaznica za svoje koncerte ili nastupe. Iznos kojim se bude plaćao određeni produkt ide direktno na glazbenikov račun bez davanja provizije MTV-u.

S vremenom će stranica ići i kao mobilna aplikacija, a MTV ju namjerava predstaviti javnosti 6.rujna na dodijeli Video Music Awardsa. Korisnici stranice će na ovaj način izbjeći pretraživanja vijesti, blogova, spotova, datuma turneja, biografija, diskografija, slika preko Facebooka, Twiterra, Soundclouda i sličnih platformi te će im sve biti dostupan na jednom mjestu.

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.