Skip to main content
  • alt

Bassaware drop – subwoofer kao ruksak

Znaš onaj osjećaj kada si sasvim blizu zvučniku, lica gotovo pritisnutog o njegovu površinu, uši to jedva mogu podnijeti, a cijelo tijelo pjeva dok kroz njega prolazi duboki bass i molekule tebe titraju u ritmu.

 
Poznato je već da se srčani ritam uvijek nastoji uskladiti s glazbom koju slušaš, tako jednostavno jest, naše tijelo je stvoreno za pokret. Recentne studije također sugeriraju da su damama posebno drage dublje frekvencije, da potiču nešto primalno i neputano, što bi vjerojatno objasnilo neodoljivu privlačnost koja te udari poput tone cigli prema muškarcima koji govore dubokim baritonom.
 
alt
 
No za sve vas koji vole zaroniti u malo dublji dio spektra s onim basom koji putuje kroz pod i penje se od nožnih prstiju do tjemena postoji potpuno novo bass iskustvo. Radi se o nosivom audio uređaju koji koristi vibracije kako bi vam pružio u potpunosti drugačije iskustvo slušanja glazbe, doslovce možeš osjetiti glazbu.
 
Impresivno je to da uređaj funkcionira na način da ćeš samo ti osjetiti bass, šalje vibraciju direktno u unutarnje uho i stvara zvuk koji samo ti čuješ. Dolazi s vlastitom baterijom i pruža od 15 do 20 sati neometanog slušanja, a ujedno se možete prebaciti i na vanjski modus kao pojačanje iskustva glazbe u grupi kada sam uređaj hvata niske frekvencije oko vas na partyju i šalje vibraciju tijelom. Trenutna cijena mu je 349$ i jedan je od krunskih proizvoda njujorškog startupa bassaware Inc. Proizvod je uniseks, načinjen od najboljih materijala, tanak, praktičan i slobodno preko njega prebaciš i ruksak ili nabaciš hoodie, ni u kojem slučaju neće smetati zvuku. Snimi video i ajde reci da ne želiš ovo iskustvo. Tehnologija je divna…

 

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop