Skip to main content
  • alt
  • 27.02.2015.

Berghain: 10 godina partijanja u jednoj knjizi

Nekada su klubovi samo nekoliko zidova na kojima je ovješena blještava kugla, a ponekad evoluiraju u sjecišta kulturnih tokova natopljena u svoje vlastite legende i priče.

 
Jedan od klubova koji je postao duhovna životinja svakog clubbera koji drži do sebe je i prostrano zdanje Berghaina. Ovi zidovi imaju dušu i pronašli su put na “to do” listu hodoćašća svih onih koji uz glazbu provode dane.

alt

 
S vrha je pogled uvjek jasniji i nakon 10 godina na tronu iskustva i sjećanja biti će zarobljena na stranicama knjige jednostavno i nepretenciozno nazvane “10”.
 
Knjiga će se u prodaji naći u svibnju a verbalne ninđe koje će ispričati skrivene povijesti i priče su teškaši poput kolumnista Stefana Goldmanna, pisca Jensa Balzera, stalnog gosta Hannoa Hinkelbeina i najbolje od svega je da će se za fotke pobrinuti legendarni izbacivać Sven Marquardt.

alt

 
Kako Berghain ima strogu politiku ne fotografiranja, jer želi da proživiš večer a ne da je provedeš paleći ljudima kožu s lica blicom s fotića, sigurni smo da će Svenov pogled na stvari dati poseban štih knjizi.
 
Dok stranice ne izlete još tople iz tiska ostavljamo vas sa jednim malim glazbenim izletom u Berghain.
{youtube}CD6piGy9g1A{/youtube}
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop